Programma "JIJ GEZOND" bij Voedingscoach Rotterdam Zuid


De bedoeling van voedsel is het lichaam voeden. Daar kunnen we makkelijk over zijn, maar voeding kan en mag ook nog lekker zijn. Juist naar mijn idee. Voedsel is er om het lichaam werkend en gezond te houden. Daar heeft het lichaam de juiste voedingsstoffen voor nodig. Natuurlijke, pure en onbewerkte producten bevatten dit. Denk dan aan groenten, fruit, zuivel, noten, granen, zaden en soms een klein stukje vlees/vis.

Wanneer je deze producten eet, werkt je lichaam optimaal! Maar laten we ook niet te ingewikkeld doen, soms een koekje en een chipje kan ook gewoon lekker zijn.


Gezond eten waarom?

Hoe heerlijk zou het zijn dat je voor je wekker wakker wordt, een mooie huid hebt, energie hebt, goede concentratie, geen dip in de middag, geen vage darmklachten meer hebt, je haren mooi vol en sterk zijn, vol vertrouwen in de spiegel kan kijken, je gezond en sterk voelt.


Hoe ga je dit aanpakken, waar ga je beginnen?

Ik kan je daarbij helpen (/wie-is-yvonne) Ik ben van het basic eten. Veel mensen denken dat gezond eten saai is, maar dat is echt niet zo. Het is een mindset en soms even wennen. Maar ook een uitdaging om uiteindelijk lekkere maaltijden op tafel te zetten.

Moeilijk gedoe met producten waarvan je de naam niet uit kan spreken en uren in de keuken staan, daar ben ik niet zo van. Ik geloof erin dat je iedere dag je stukje chocola moet kunnen blijven eten en in het weekend je wijntje of biertje.

Voedingscoach Rotterdam Zuid doet je de volgende aanbieding. Alles om ervoor te zorgen dat je voelt weer een gezond lijf te hebben en vol vertrouwen bent.


‘JIJ GEZOND’ wat gaan we doen?

  • Intake gesprek
  • Persoonlijk plan van aanpak
  • Om de week consult
  • Online begeleiden (ma-vrij)


Wat kost JIJ GEZOND?

Zie de tarieven


Ik hoop je snel te spreken!! Samen gaan we bouwen naar een lichaam waar jij je fijn bij voelt.


Warme groet. Yvonne