Individuele begeleiding van kinderen

Momenteel bezig met mijn specialisatie Kind en Voeding. In het kader van deze opleiding zoek ik nog kinderen die bij mij begeleiding willen krijgen. Deze begeleiding is gratis. Heb je vragen neem contact op!

Begeleiding van kinderen met overgewicht/ondergewicht/problematische eters doe ik binnen mijn praktijk 'Voedingscoach Rotterdam Zuid' volgens de methode KikforKids www.kikforkids.nl.

Kinderen zijn nog in de groei. Ze hebben voldoende voedingsstoffen nodig om te kunnen ontwikkelen. Daarom is het niet verstandig om ze op een dieet te zetten en ze snel te laten afvallen. Daarnaast zijn niet alle diëten even geschikt om te gebruiken voor kinderen.

Kikforkids leert kinderen wat gezond eten is op een speelse manier. We gaan voedingsmiddelen uitproberen, we gaan proefjes doen, we gaan koken en experimenteren. Mijn doel is dat kinderen eten blijven/weer associëren met gezelligheid en fun.

Iedereen in het gezin doet mee. Een kind kan niet alleen afvallen, daarbij heeft hij/zij de steun nodig van zijn vader en moeder, opa en oma. We maken afspraken en we zetten handtekening. We gaan ervoor!!


Heb je vragen. Stel ze mij!

Liefs Yvonne